24NewsGr - Blog Ενημέρωσης

You are here Επικαιρότητα Κύπρος Με ταχύτερους ρυθμούς θα συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία Χατζηκωστή
Visit dublinbet.com
Bonus

Με ταχύτερους ρυθμούς θα συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία Χατζηκωστή

E-mail Εκτύπωση PDF
Με ταχύτερους ρυθμούς θα συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία Χατζηκωστή
Λευκωσία: Με ταχύτερους ρυθμούς θα συνεχιστεί στο εξής η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της δολοφονίας του Διευθύνοντος Συμβούλου του συγκροτήματος «Δίας» και της τηλεόρασης «Σίγμα» Αντη Χατζηκωστή, μετά από την απόφαση του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας να ορίσει και απογευματινές συνεδρίες.

Στις 28 και 29 Φεβρουαρίου του 2012, το Κακουργιοδικείο Λευκωσίας θα συνέλθει και πρωί και απόγευμα, με σκοπό τη πιο σύντομη έκβαση της δίκης.

Επίσης, το δικαστήριο επιφυλάχθηκε να δώσει νέες ημερομηνίες για απογευματινές συνεδρίες την επόμενη εβδομάδα.

Εξάλλου, απομένουν στην κατηγορούσα Αρχή ακόμη εφτά μάρτυρες κατηγορίας να παρουσιάσει.

Ο συνήγορος του 1ου κατηγορούμενου Ανδρέα Γρηγορίου, Μιχάλης Πικής, θα παρουσιάσει έξι με οκτώ μάρτυρες, ενώ η υπεράσπιση του 4ου κατηγορούμενου Γρηγόρη Ξενοφώντος, Ροβέρτος Βραχίμης, θα παρουσιάσει τρεις με πέντε μάρτυρες, περιλαμβανομένου και του πελάτη του.

Οι δικηγόροι του 2ου κατηγορούμενου Τάσου Κρασοπούλη και της 3ης κατηγορούμενης Ελενας Σκορδέλη, Μάριος Γεωργίου και Μιχαλάκης Κυπριανού, θα παρουσιάσουν στο δικαστήριο δώδεκα μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων και των δύο κατηγορουμένων.

Στο μεταξύ, η υπεράσπιση κάνει σκέψεις όπως κληθεί ως μάρτυρας στην υπόθεση ο Γενικός Εισαγγελέας της Δημοκρατίας Πέτρος Κληρίδης.

Article Source: http://www.philenews.com/el-gr/Eidiseis-Kypros/22/96086/me-tachyterous-rythmous-tha-synechistei-i-diki-gia-ti-dolofonia-chatzikosti